Varje tårta bär vårt sigill i finaste choklad

 

En tårta från Gunnarsons är varje tillställnings givna medelpunkt. Med sina vackra färger, förföriska smakkombinationer, dekorationer i äkta guld, frukter och bär från när och fjärran skapar de feststämning, i vilket sammanhang de än serveras. För våra konditorer är tårtan både ett konstverk och ett hantverk som de lägger ner hela sin yrkesstolthet i. Råvarorna är noggrant utvalda, som choklad från Belgien, trädgårdshallon från Ekerö och den finaste spanska mandeln.

012
Chocolat d'Or

Den gyllene chokladtårtan med mjuk chokladmandelbotten, som täcks med mörk chokladtryffelmousse. Minimalistiskt elegant med äkta bladguld på toppen!

frozen

Lemon Cheesecake

Frisk och fräsch med kräm av citron, lime och cream cheese, som läggs på ett lager av krossade, smörbakade kex. Vackert dekorerad med frukter och bär efter säsong.

skogsbarsdrom

Skogsbärssymfoni

Blåbär, hallon och björnbär i thaitivanilj, samsas i vaniljpannacotta på en gammaldags sockerkaks-botten. Sötsyrlig skogsbärsmousse omsluter skapelsen som dekoreras med skogens bär.

mango

Mango-Passion

Vår passionerade, lätta moussetårta. På tunna mandelbottnar lägger vi en ljus, krämig chokladmousse, som i sin tur bär ett lager läcker och luftig mango-passion-mousse. Dekorerad med exotiska frukter.

oscar2

Oscar II:s tårta

En kunglig klassiker som såg dagens ljus på Operakällaren. Tre mjuksega mandelmarängbottnar täcks med smörkräm gjord på Tahitivanilj. Sedan rikligt strösslad med lätt rostad, flagad mandel.

sommartarta

Sommartårta

En klassisk frukttårta med mandel- och hasselnötsbotten, vår egen hallonsylt samt äkta vaniljkräm och grädde. På toppen ett generöst lager av hallon, frukter och färska jordgubbar. En sommarfröjd för öga och gom.

tarta3Gunnarsons Special

Chokladälskare! Det här är vår egen klassiker som bara kan fås på Gunnarsons Specialkonditori. Mandelbiskvibottnar med en len chokladmousse och ett berg av hyvlad mörk choklad.

prinsess

Prinsesstårta

Vem ska få rosen? Det här är tårtornas tårta, alltid lika populär, med sockerkaka, kräm med äkta vanilj, vispgrädde och överdrag av marsipan. Sedan pudrad med florsocker och krönt med en rosa ros av marsipan.

Gunnarsons Specialkonditori, Götgatan 92, 118 62 Stockholm. Telefon butik: 08 – 641 91 11
Öppettider: mån – tor 07.00 – 21.00, fre 07.00 – 20.00, lör 07.30 – 18.00, sön 10.00 – 18.00