Varje tårta bär vårt sigill i finaste choklad

 

En tårta från Gunnarsons är varje tillställnings givna medelpunkt. Med sina vackra färger, förföriska smakkombinationer, dekorationer i äkta guld, frukter och bär från när och fjärran skapar de feststämning, i vilket sammanhang de än serveras. För våra konditorer är tårtan både ett konstverk och ett hantverk som de lägger ner hela sin yrkesstolthet i. Råvarorna är noggrant utvalda, som choklad från Belgien, trädgårdshallon från Ekerö och den finaste spanska mandeln.

gunnarsons_tartor-5507

Chocolat d'Or

Den gyllene chokladtårtan med mjuk chokladmandelbotten, som täcks med mörk chokladtryffelmousse. Minimalistiskt elegant med äkta bladguld på toppen!

gunnarsons_tartor5212

Skogsbärssymfoni

Blåbär, hallon och björnbär dränkta i äkta vanilj, samsas i en vanilj pannacotta som täcker en gammaldags sockerkaksbotten. En ljuvlig skogsbärsmousse omsluter tårtan som dekoreras med skogens bär.

gunnarsons_tartor-5538

Lemon Cheesecake

Frisk kräm av citron, lime och färskost, täcker vår goda botten av krossade, smörbakade kanelkex. Vackert dekorerad med frukter och bär efter säsong.

gunnarsons_tartor-5152

Mango-Passion

Vår passionerade, lätta moussetårta. På tunna mandelbottnar lägger vi en ljus, krämig chokladmousse, som i sin tur bär ett lager läcker och luftig mango-passion-mousse. Dekorerad med exotiska frukter.

gunnarsons_tartor-5713

Hallon Choklad - vegansk

På en mjuk chokladmandelbotten vilar en frisk hallonkompott med lime. Tårtan toppas med en len chokladmousse gjord på Valrhona Manjari 64 %.

gunnarsons_tartor-5129

Hallon Choklad-Dröm

På en kladdig chokladbotten vilar en len chokladmousse, gjord på Valrhona Manjari 64 % som täcks med en frisk hallonmousse. Tårtan toppas med en glänsande hallonspegel och färska hallon.

gunnarsons_tartor-5408

Oscar II:s tårta

En kunglig klassiker som såg dagens ljus på Operakällaren. Tre mjuksega mandelmarängbottnar varvas med len smörkräm gjord på äkta vanilj. Rikligt strösslad med rostad flagad mandel.

gunnarsons_tartor-5420

Sommartårta

Vår special-variant av den klassiska frukttårtan. Sockerkaksbotten med mandel och hasselnötter, vår egen hallonsylt, äkta vaniljkräm och grädde. På toppen ett generöst lager hallon och färska frukter efter säsong.

gunnarsons_tartor-5703

Budapest

En härlig rulle av hasselnötsmaräng, fylld med vispgrädde och den klassiska fruktkombinationen mandarin/banan eller den moderna varianten med hallon/banan.

gunnarsons_tartor-5580

Valrhona

En äkta chokladdröm! En kladdig chokladbotten bakad på Valrhona Caribë 66%, omsluten av en len chokladkräm på Valrhona Manjari 64%. Servera den gärna lite ljummen med nyvispad grädde.

gunnarsons_tartor-5189-

Gunnarsons Special

Chokladälskare! Det här är vår egen klassiker som bara hittas på Gunnarsons Specialkonditori. Tunna mandelbiskvi- bottnar, varvade med fluffig choklad- grädde och ett berg av hyvlad mörk choklad.

gunnarsons_tartor-5475

Prinsesstårta

Det här är tårtornas tårta! Alltid lika populär med bottnar av mjuk sockerkaka, kräm av äkta vanilj, svenska hallon och nyvispad grädde. Ett tunt marsipantäcke pudrat med florsocker omsluter tårtan som kröns med en ros av marsipan.

 

gunnarsons_tartor-5296

Schwarzwald

En riktig klassiker! Lagom sega bottnar av hasselnötsmaräng varvas med choklad- moussegrädde och vispgrädde. Dekorerad med hyvlad choklad och självklart de klassiska chokladkvadraterna.

gunnarsons_tartor-5261

Hallongrädd/Jordgubbsgrädd

Obs! Nu är det lite paus för hallongrädd, eftersom förrådet med fjolårets svenska hallon tagit slut. Nu gör vi istället jordgubbsgrädd med svenska jordgubbar!
Vår klassiska gräddtårta består av lätta sockerkaksbottnar som varvas med äkta vaniljkräm, vår egen jordgubbssylt och nyvispad grädde. Dekoreras med svenska jordgubbar och gräddrosetter.

Vänligen ring butiken, 08-6419111 för information om storlekar, priser och allergener.

 

Observera att dekoren på tårtorna kan skilja sig något från bilderna. 

Gunnarsons Specialkonditori, Götgatan 92, 118 62 Stockholm. Telefon butik: 08 – 641 91 11
Öppettider: vardagar 07.00 – 20.00, lör 07.30 – 18.00, sön 10.00 – 18.00